Nieuw cijferregistratiesysteem AHK beschikbaar

Gepubliceerd op

Het nieuwe cijferregistratiesysteem van de AHK, Alluris, is vanaf heden bereikbaar voor studenten. Raadpleegde je voorheen je studieresultaten via 1-2-USE, dan kun je nu in het nieuwe systeem terecht. Je moet wel eenmalig je wachtwoord in MyAHK veranderen om je account in Alluris te activeren.

 

Zonder je wachtwoord aan te passen, kun je niet in Alluris inloggen. Na het aanpassen van je wachtwoord moet je ongeveer twintig minuten wachten alvorens je toegang hebt tot Alluris.

Volg onderstaande stappen om je wachtwoord in MyAHK te wijzigen:

  1. log in op MyAHK;
  2. klik linksboven in portal op de knop My Account
  3. je komt terecht in het scherm My Account Preferences; in het grijze vlak rechts vul je achter oude Passwoord je huidige wachtwoord in, en daaronder tweemaal het gewenste nieuwe wachtwoord.
  4. klik direct daaronder op Wijzigingen indienen

Je krijgt direct te zien of het wijzigen van je wachtwoord gelukt is (melding in het groen). Houd er rekening mee dat je wachtwoord voor alle AHK-applicaties veranderd is!

Als je een melding in het rood krijgt, is het wijzigen niet gelukt. Noteer in dit geval de melding en neem contact op met de ICT Helpdesk via helpdesk@ahk.nl.

Inloggen op Alluris
Na het wijzigen van je wachtwoord duurt het ongeveer twintig minuten voordat je Alluris-account geactiveerd is.

Om in te loggen op Alluris ga je naar www.alluris.ahk.nl. Er staan ook links naar Alluris in het channel 'Direct naar...' in MyAHK en in het zwarte MyAHK-menu dat je ziet als bent ingelogd op een van de websites van de AHK.

Let op: het kan zijn dat je een melding krijgt over een probleem met het certificaat van de pagina. Geef in dat geval aan dat je toch naar de pagina toe wilt.

Voor het gebruik van Alluris kun je onderstaande beknopte gebruikershandleiding gebruiken.
Download de gebruikershandleiding Alluris (PDF)

Problemen met inloggen?
Lukt het niet om in te loggen, ondanks dat je je wachtwoord in MyAHK hebt gewijzigd en ten minste 20 minuten hebt gewacht, neem dan contact op met de ICT Helpdesk via helpdesk@ahk.nl.

Vragen over Alluris?
Heb je vragen over (de werking van) het nieuwe systeem, neem dan in eerste instantie contact op met de kerngebruiker van jouw faculteit:

Het Conservatorium van Amsterdam en de Theaterschool maken nog geen gebruik van Alluris voor de cijferregistratie.

Delen