Woonruimte voor sportieve studenten

Gepubliceerd op

Kom je eind augustus studeren in Amsterdam maar heb je nog geen kamer gevonden? Als je naast je studie ook veel sport, is wonen in de Eretribune misschien iets voor jou. De Eretribune is een uniek ‘Full Service Concept‘ voor fanatiek sportende studenten met sport- en trainingsfaciliteiten, medische begeleiding, sportcafé, restaurant en huisvesting. Op woensdag 10 augustus is er een kijkdag.

Kom je eind augustus studeren in Amsterdam maar heb je nog geen kamer gevonden? Als je naast je studie ook veel sport, is wonen in de Eretribune misschien iets voor jou. De Eretribune is een  uniek ‘Full Service Concept‘ voor fanatiek sportende studenten met sport- en trainingsfaciliteiten, medische begeleiding, sportcafé, restaurant en huisvesting. Op woensdag 10 augustus is er een kijkdag.

De Eretribune wordt gerealiseerd door Ymere, Topsport Amsterdam en Mountain Network in woongebouw 'De Tribune' langs de A10. Kijk voor meer informatie op http://www.eretribune.nl/. Er zijn niet veel appartementen meer vrij dus wees er snel bij.

Delen