Kom naar de oriëntatiebijeenkomst studie en stage in het buitenland

Gepubliceerd op

Jaarlijks gaan ruim 100 AHK-studenten weg voor een studie- of stageuitwisseling naar het buitenland. Een buitenlandse studie- of stageperiode staat niet alleen goed op je CV, je kunt er ook veel ervaring mee opdoen. Op de oriëntatiebijeenkomst op 15 oktober worden jouw vragen over een buitenlandverblijf beantwoord.

Ruim van tevoren voorbereidingen treffen is noodzakelijk: wat is een goede stage- of studieplaats? Hoe lang van tevoren moet je contact opnemen met een potentiële stageplek in het buitenland? Hoe regel je de financiën? Wat kom je tegen tijdens je buitenlandverblijf?Je hoort het tijdens de bijeenkomst.

Programma
Kam Wai Kui, de beheerder van een aantal beurzenprogramma’s op de AHK, geeft een presentatie met tips en feiten rond het plannen van een buitenlandse studieperiode of stage. Ook vertelt hij over het Internationaliseringsfonds AHK en over de mogelijkheden om een beroep te doen op dit fonds. Tot slot komen de financiële mogelijkheden aan bod voor studenten die na hun afstuderen verder willen studeren in het buitenland.

Twee AHK-studenten/alumni geven een presentatie naar aanleiding van hun buitenlandse studie/stage en beantwoorden vragen vanuit de zaal.

Datum & tijd: 15 oktober 2013 17.15-18.30 uur
Locatie: Conservatorium van Amsterdam, zaal: Blue Note
Voertaal: Engels
Aanmelden: niet nodig
Voor wie? Alle bachelor- en masterstudenten die tijdens of na hun studie een stage of studieperiode in het buitenland willen plannen
Meer informatie? E-mail naar scholarships@ahk.nl of kijk op www.buitenland.ahk.nl

Delen