Laatste kans om deel te nemen aan de Nationale Studenten Enquête

Gepubliceerd op

Dit is je laatste kans om te laten weten wat jij vindt van onze docenten, het onderwijs en de toetsing. Jouw mening helpt de AHK om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren. Ook helpt jouw mening aankomend studenten bij het maken van de juiste studiekeuze. Doe daarom mee aan de Nationale Studenten Enquête.

Dit is je laatste kans om te laten weten wat jij vindt van onze docenten, het onderwijs en de toetsing. Jouw mening helpt de AHK om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren. Ook helpt jouw mening aankomend studenten bij het maken van de juiste studiekeuze. Doe daarom mee aan de Nationale Studenten Enquête (NSE).

Inmiddels hebben meer dan 1000 AHK-studenten deelgenomen aan de NSE. We willen van iedereen weten waarover hij/zij tevreden of ontevreden is. Hoe meer deelnemers, hoe vollediger het beeld van de waardering over de opleidingen en de AHK. Heb jij de NSE nog niet ingevuld? Doe dat dan alsnog vóór 15 maart via de uitnodiging in je mailbox.

Ben je de mail kwijt? Vraag een nieuwe uitnodiging aan

Het invullen duurt ongeveer 15 minuten en kan tot 15 maart. Deelnemers kunnen diverse prijzen winnen, waaronder een half jaar collegegeld (t.w.v. € 953), een Apple Watch (t.w.v. € 400) of een bol.com-bon (t.w.v. € 25).

Iedereen die al heeft deelgenomen willen we hartelijk bedanken voor de feedback. De resultaten worden medio juni bekend gemaakt.

Delen