Hier worden een aantal voorbeelden uitgelicht van projecten en evenementen georganiseerd voor en door studenten van de master Kunsteducatie.

Kunsteducatief project

Als afstudeeropdracht initiëren studenten een kunsteducatief project dat zij zelf ontwerpen en als projectleider uitvoeren. Het project kan worden uitgevoerd op een school, een kunsteducatieve instelling of in een relevante andere context. Hierboven zijn een paar projecten uitgelicht. 

Teaching as artistic practice

Tijdens het vak Teaching as artistic practice voeren studenten experimenten uit op het snijvlak vak kunst en educatie in hun eigen praktijk. De experimenten die studenten in de praktijk hebben getest vormen de basis voor een publieke presentatie op een zelfgekozen locatie in Amsterdam. Hierboven staan de presentaties van de afgelopen jaren. 

Lezingenserie

AlumniAvonden

Er worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd voor alumni van de master Kunsteducatie. Lees hierboven de terugblik van afgelopen avonden, waarbij er iedere keer een ander thema centraal staat. Klik hier om naar het overzicht te gaan van alle afgelopen AlumniAvonden. 

Delen